Formule 1 Zandvoort 2021

Iventrent levert voorzieningen voor tijdelijke locaties zoals; TL led verlichting, hal verlichting, brandblussers, verlichte nooduitgang bordjes etc. Door onze jarenlange ervaring en onze efficiënte werkwijze kunnen wij (tijdelijke) locaties in een zeer kort tijdbestek voorzien van (nood) verlichting.

Door het gebruik van LED verlichting blijft het stroomverbruik laag, wat uiteraard goed is voor milieu en portemonnee. De helderheid van de verlichting is extreem hoog, helder (daglicht) en trillingvrij waardoor het geschikt is voor dagelijks (werk)licht. De verlichting en bekabeling is IP65, dus waterdicht, waardoor het inzetbaar is in vochtige (buiten) omgevingen voor langere termijn waarbij de werking gegarandeerd moet blijven.

Om een voorbeeld te geven van een toepassing: de Formule 1 in Zandvoort; de (tijdelijke) VIP tenten boven de pitstraat hebben we voorzien van diverse sfeerverlichting, nooduitgang bordjes, noodverlichting en brandblussers. Ook de keuken en personeels entree tenten hebben we voorzien van helder werklicht, nooduitgang bordjes, noodverlichting en brandblussers.

Kortom, wat uw locatie ook is, voor ieder evenement en doeleinde hebben wij (tijdelijke) verlichting oplossingen.